//
you're reading...
Balaguer

Balaguer reducirá en 400.000 euros más el presupuesto para el 2012

El alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé, anunció ayer que el primer esbozo del presupuesto municipal para el 2012 que ya se ha entregado a los partidos de la oposición tendrá que revisarse de nuevo. El motivo hay que buscarlo en la ley, que no permite endeudarse a los consistorios que tengan un ratio de deuda superior al 75% como es el caso de la capital de la Noguera. Así las cosas, el primer edil afirmó que se tendrá que “volver a utilizar el lápiz para cuadrar los números” que marcaban una previsión de deuda de 400.000 euros para este año. El líder convergente lamentó que se tenga que hacer otro recorte a unas partidas presupuestarias que ya han sufrido un tijeretazo importante que se eleva a más de 2 millones de euros en comparación con el anterior ejercicio. El alcalde de la ciudad se mostró resignado ante este hecho, que obliga al ayuntamiento a apretarse aún más el cinturón.

En otro orden de cosas, Roigé aseguró que a partir de la semana que viene se trabajará ya con los resultados de la auditoría laboral que se ha realizado durante dos meses.

Anuncis

Debats

One thought on “Balaguer reducirá en 400.000 euros más el presupuesto para el 2012

  1. Crec que l’auditoria laboral era necessària, i amb els resultats que s’obtindràn es millorarà substancialment la gestió i qualitat dels serveis que ofereix l’Ajuntament. En temps de crisis austeritat, transparència i ganes de treballar i hi són.Dono la meva sincera enhorabona al Il·lustríssim Sr.Josep Maria Roigé Rafel, que en tot moment ha demostrat estar al costat del ciutadà i dels joves, i també dels diferents assesors i tècnics que conformen l’Ajuntament de Balaguer. Molta gent fa acusacions al alcalde que no són certes, fruit del desconeixement i de l’enveja. Aguilà ja va tenir més de 20 anys per canviar Balaguer, i sembla ser que ara vol fer una oposició destructiva i olvidar-se del que ha estat fent malament durant 24 anys. Quina vergonya!La majoria de ciutadans van elegir a Roigé, això està en documents, i no podeu dir que no és el nostre alcalde. Crec que la gestió de CIU és notable perquè ha millorat seguretat ciutadana i s’han retallat serveis innecesaris.

    Posted by Josep Maria Castells | 14/01/2012, 12:14

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Arxiu

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 15 other followers

Anuncis
%d bloggers like this: