//
you're reading...
Esports

El Balaguer Villart Logístic de tennis taula guanya el Mediterráneo de València per 4 a 1

El Balaguer Villart Logístic de tennis taula no va tenir problemes el passat cap de setmana en guanyar el Mediterràneo de València a la seva pista del Molí de l’Esquerrà per 4 a 1 sense necessitat de prémer gaire l’accelerador, ja que les valencianes van donar d’entrada per perdut un partit en el qual ja no van fer viatjar a la seva primera jugadora, la russa Ekaterina Kulagina. En el primer encontre, Tingtin Wang no va donar opcions a Marina Rodríguez a qui va guanyar per 3 a 0, ni tampoc ho va fer Yan Lan Li amb Pilar Garcia a qui també va guanyar per 3 a 0. A Anna Biscarri li va tocar enfrontar-se amb la número u valenciana, Ruth Olea, amb qui va perdre per 0 a 3.

En el partit de dobles Wang i Li van fer un altre 3 a 0 sobre Rodríguez i Garcia i, finalment, Tingting va arrodonir l’encontre per la via ràpida guanyant Garcia amb un altre 3 a 0. Un encontre sense gaire emoció que es va jugar simultàniament amb el del segon equip femení del CTT Balaguer, el Cudós Consultors, format per Loredana Dorca, Victòria Sancho i Anna Verdés, que van guanyar al Foment Deportiu Cassanenc per 4 a 3, configurant un bon espectacle de tennis taula per al públic balaguerí, entre el qual hi havia l’alcalde de Balaguer Josep Ma. Roigé, i el regidor d’Esports, Guifré Ricart.

En el proper encontre les balaguerines del Villart Logístic, des d’una còmoda 6a posició, rebran al FD Cassanenc La Selva, un competidor directe en aquesta zona intermèdia de la taula. El partit es disputarà el dissabte 4 de febrer a les 17h al Pavelló Molí de l’Esquerrà, en una altra jornada en què coincidirà amb el segon equip, el Cudós Consultors, que a la mateixa hora i lloc rebrà el CTT Bàscara.

Anuncis

Debats

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Arxiu

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 15 other followers

Anuncis
%d bloggers like this: