//
you're reading...
Balaguer

Borràs es penedeix de no haver fet un aparcament al Mercadal l’any 1994

L’ex alcalde de Balaguer, Josep Borràs, lamenta que durant el seu mandat com alcalde no es realitzés l’aparcament soterrat a la plaça del Mercadal. En declaracions a aquest diari, Borràs va assegurar que quan es va proposar la creació d’un pàrking hi va haver molta gent que s’hi va oposar ja que “hi havia una por que les obres duressin molts mesos i que, aquest fet, fes baixar l’activitat comercial de la zona” encara que reconeix que aquesta hagués estat una obra important per la ciutat.

En aquest sentit, el convergent va defensar a ultrança l’avant projecte que té l’equip de govern actual i que planteja construir una zona per vehicles just a sota de la plaça. Borras va afirmar que “moltes ciutats que tenen una estructura similar a la de Balaguer tenen un aparcament per tal de facilitar la peatonalització de diverses parts de la ciutat”, un fet que el fa preguntar-se per què la capital de la Noguera no pot fer el mateix.

Borràs, que va ser alcalde des de 1991 a 1995, va assegurar també que el de Roigé és el quart projecte de peatonalització del Mercadal que es vol tirar endavant després del pla de Gregori Gallego, que preveia una zona d’automòbils just a sota del vial per on hi circulen i deixant lliure la part central, del seu, similar al que es presenta ara, i el del socialista Miquel Aguilà, que tenia projectat un aparcament al carrer Minerva i que va ser aprovat pel consistori. Les idees d’Aguilà suposaven, no obstant, una peatonalització parcial de la plaça i no total ja que els cotxes haurien de passar per un costat del Mercadal per arribar a aparcar. Segons Borràs, Aguilà mai “es va mullar” en relació al projecte que va presentar quan era alcalde, un fet que lamenta ja que, aquelles circumstàncies demanaven que tots els partits donessin suport a l’equip de govern d’aleshores. Borràs va voler deixar clar també que un aparcament és totalment viable en aquesta zona i que l’arqueologia no és cap impediment per fer-ho possible, com així va publicar LAMAÑANA la setmana passada.

Anuncis

Debats

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Arxiu

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 15 other followers

Anuncis
%d bloggers like this: