//
you're reading...
Balaguer

L’ajuntament de Balaguer ha tramitat més de 90 sol·licituds de ciutadans interessats

L’ajuntament de Balaguer ha tramitat més de 90 sol·licituds de ciutadans interessats en accedir a un dels 37 pisos de protecció oficial que l’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha posat al mercat a la ciutat. Finalitzat el procés d’acceptació de sol·licituds (termini que acaba avui), ara es procedirà a la comprovació de la documentació presentada, s’obrirà una període per al·legar o presentar documentació pendent o addicional i es farà, en una data encara per determinar per la Generalitat, el sorteig dels pisos.

Els ciutadans han pogut realitzar els tràmits a través de la borsa d’habitatge municipal i, a més, han pogut visitar els pisos durant les jornades de portes obertes organitzades per l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. S’ha de recordar que l’oferta d’habitatge social inclou tres promocions: la de la Reguereta, amb 22 pisos; la de la plaça Sant Salvador, amb 6 pisos, i la del carrer Ponent, on s’oferien 9 pisos, dels quals 7 són de lloguer amb opció a compra. Els preus del lloguer oscil·len entre els 103 i els 247 euros al mes, import que no inclou ni les despeses de l’immoble ni els serveis i tributs.

Tant el llistat d’exclosos i admesos com la data del sorteig es donaran a conèixer a través del taulell d’anuncis de l’ajuntament de Balaguer.

Anuncis

Debats

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Arxiu

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 15 other followers

Anuncis
%d bloggers like this: