//
you're reading...
Futbol

El C.F.Balaguer admet que necessita 84.000 euros per acabar la temporada

La junta directiva del Club de Futbol Balaguer va reconèixer ahir dilluns en l’assemblea extraordinària celebrada per informar de la situació econòmica de l’entitat, que el club necessita 84.000 euros per arribar a final de temporada. El president, Josep Burgués, va enumerar les decisions per solucionar la situació, que passen per reduir en un 30% els sous de jugadors i tècnics tan del primer equip com dels equips del futbol base, aplicar una derrama als 366 socis de l’entitat de 20 euros, un fet que va ser aprovat per majoria entre els presents a l’acte, buscar espònsors per valor de 20.000 euros, confiar amb les ajudes del consistori balaguerí i organitzar actes que reportin diners.

Burgués va defensar la gestió de l’actual junta directiva afirmant que “quan vam entrar vàrem trobar un forat de 240.000 euros de l’anterior equip directiu”, un fet que ha hipotecat tota la singladura dels actuals dirigents del club. El president va destacar també que del deute trobat s’ha pogut eixugar un total de 130.000 euros, per la qual cosa encara s’arrosseguen 110.000 euros, que es pagaran, segons va indicar, no cobrant la subvenció de 6 anys. Burgués va informar que l’entitat ha patit molt arran de la davallada de socis i de publicitat, i va focalitzar aquesta baixada amb l’impagament del màxim espònsor, la Bruixa d’Or de Sort, de Xavier Gabriel “que encara no ha posat ni un euro aquesta temporada”.El màxim mandatari de l’entitat va lamentar que s’hagi arribat a aquest extrem i va admetre fins i tot que alguns dels serveis que es fan actualment al club es paguen amb diner negre.

Malgrat tot, Burgués es va mostrar esperançat en poder tirar el club endavant ja que “s’ha vist bona predisposició per part de totes les parts implicades per tal que el Balaguer continui sent un dels equips referents de Ponent”.

 

Anuncis

Debats

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Arxiu

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 15 other followers

Anuncis
%d bloggers like this: