//
you're reading...
Balaguer

150 proveïdors de Balaguer cobraran les factures de menys de 1.000 euros gràcies a la intervenció de l’estat

Més de 150 proveïdors de l’ajuntament de Balaguer s’han acollit al servei de tramitació de factures que ha posat a la seva disposició el consistori. Durant més d’una setmana, dues persones s’han encarregat de justificar les factures d’aquest empresaris a través de l’oficina virtual de l’Agència Tributaria, un requisit indispensable per tal d’acollir-se al pla de pagament de factures impulsat pel govern espanyol.

D’altra banda, l’ajuntament pagarà directament a tots aquells proveïdors que tinguin pagaments pendents per import de menys de 1.000 euros, la qual cosa els permetrà cobrar de manera immediata. Al respecte, l’alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé, ha explicat que “aquesta mesura no s’ha pres amb anterioritat fins que el ministeri d’Hisenda no va impulsar el pla de pagament de proveïdors, les factures s’havien  de pagar per ordre”. En canvi, ara que “sabem que tots els proveïdors podran cobrar de forma immediata, hem pogut fer aquesta discriminació i pagar els petits deutes”.

L’alcalde ha valorat molt positivament el funcionament d’aquest servei, ja que s’hi ha acollit més d’un 38% dels proveïdors de l’ajuntament.

Cal recordar que en total l’ajuntament de Balaguer va justificar davant del ministeri d’Hisenda un deute amb proveïdors de 8 milions d’euros, que afecta a 396 empresaris amb 1.966 factures pendents de pagament.Cada proveïdor que s’ha acollit al servei de l’ajuntament ha tramitat de mitjana 4 o 5 factures. A banda, els proveïdors també podien tramitar directament les factures a través de la web de l’Agència Tributaria. Fins ara, entre els que ho han fet a través de l’ajuntament i els que ho han fet directament, s’han tramitat més de 1.000 factures i gairebé 300 estan pendents d’acceptació.

Anuncis

Debats

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Arxiu

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 15 other followers

Anuncis
%d bloggers like this: