//
you're reading...
Futbol

La plantilla del C.F.Balaguer amenaça de no jugar més si la directiva no paga el que deu

La salvació matemàtica assolida pel Club de Futbol Balaguer la setmana passada no ha provocat l’efecte de bàlsam que s’esperava. A falta de dos partits per finalitzar el campionat de la tercera divisió, els jugadors i cos tècnic han amenaçat a la directiva de plantar-se i no disputar els enfrontaments com a mesura de protesta davant “els incompliments” que “una vegada rere l’altra” s’han anat produint en la junta directiva. En un comunicat, la plantilla defensa la seva “honorabilitat” i “responsabilitat” amb la institució ja que es va acceptar fa pocs mesos la renúncia d’una mensualitat i mitja de les deu del contracte, un fet que no ha estat correspost, diuen, amb les promeses que es van realitzar des de la presidència de l’entitat i que anaven encaminades a cobrir la resta de mesos.  En aquest sentit la plantilla creu que, actualment, jugadors i entrenadors ja haguessin hagut de rebre la totalitat “de les mensualitats renegociades”, un fet que encara no s’ha produït ni en jugadors, que esperen un mes i mig de nòmina, ni en cos tècnic, el deute del qual s’eleva a tres mesos i mig. Jugadors i staff apunten directament a la directiva assegurant que ha realitzat “una mala gestió” del club.

Cal recordar que l’entitat va realitzar el mes de febrer passat una assemblea extraordinària motivada per la mala situació econòmica i on es va informar als socis de les dificultats per acabar la temporada. La motxilla de deute que arrossega l’equip dels anys de presidència de Carlos Galiano i els retalls en les subvencions municipals han estat un llast gairebé letal per la junta directiva de l’entitat, que haurà de renegociar amb ara amb jugadors i tècnics una final de campionat digne. El president, Josep Burgués, va enumerar a principis d’any les decisions per solucionar la situació, que passaven per reduir en un 30% els sous de jugadors i tècnics tan del primer equip com dels equips del futbol base, aplicar una derrama als 366 socis de l’entitat de 20 euros, un fet que va ser aprovat per majoria entre els presents a l’acte, buscar espònsors per valor de 20.000 euros, confiar amb les ajudes del consistori balaguerí i organitzar actes que reportessin diners. En total el club necessitava un total de 84.000 euros per arribar al mes de juny, una xifra que encara avui no s’ha assolit. Burgués va defensar la gestió de l’actual junta directiva afirmant que “quan vam entrar vàrem trobar un forat de 240.000 euros de l’anterior equip directiu”, un fet que ha hipotecat tota la singladura dels actuals dirigents del club.

Comunicat de la plantilla

Els integrants de la plantilla del primer equip del C.F. Balaguer volem fer públics una sèrie d’esdeveniments que s’han anat produint els darrers mesos i que afecten seriosament en l’aspecte esportiu i personals d’aquests:

Davant la greu situació econòmica del club, que no escapa de la crisi que viuen molts clubs modestos del futbol català, la totalitat de la plantilla del primer equip es va veure obligada a renunciar a una mensualitat i mitja del total de deu mensualitats que havien acordat percebre a principi de temporada amb l’objectiu d’ajudar quadrar el pressupost d’aquesta i poder així ajudar a l’entitat a tirar endavant en aquests moments tan difícils per tots.

Aquest gest d’honorabilitat i alhora responsabilitat d’aquests jugadors i cos tècnic amb la institució que representen no ha anat acompanyat d’una bona gestió dels seus directius, els quals han incomplert una vegada darrera l’altra les seves paraules i els documents que en el seu dia van signar.

D’aquesta manera,  a falta de dues jornades pel final del campionat de lliga, la plantilla ja ha assolit l’objectiu de la temporada que era la permanència a tercera divisió, i ho ha fet en una més que notable campanya.

A dia d’avui els jugadors i cos tècnic d’aquest equip ja haurien d’haver cobrat la totalitat de les mensualitats renegociades conjuntament al mes de març. És a dir, vuit mensualitats i mitja, ja que com s’ha explicat anteriorment van fer l’esforç econòmic de renunciar a una mensualitat i mitja per tal d’ajudar el club.

Però la realitat és ben diferent i als jugadors se’ls deu una mensualitat i mitja d’aquesta renegociació, mentre que al cos tècnic se n’hi deuen tres i mitja.

Davant d’aquesta situació, els jugadors i cos tècnic de la primera plantilla del C.F. Balaguer es plantegen seriosament la possibilitat de no sortir a jugar aquest diumenge el partit de la 37ª jornada de lliga que els ha d’enfrontar al Masnou al municipal de Balaguer.

Visca el C.F. Balaguer!

Debats

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Arxius

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 16 other followers

%d bloggers like this: